mai, 2018

22mayallday01dec→ Bienala Națională de Arhitectură(All Day)

more

Descriere

Bienala Națională de Arhitectură – România 2018 (BNA) este un important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant din anul 1994.

Bienala are un concept bine definit pentru fiecare ediție, propus de conducerea Uniunii Arhitecților din România și de echipa curatorială. Conceptul este structurat ca un program cultural, având un conținut complex și de maxim interes, atât pentru participanți, cât și pentru publicul interesat. Tema ediției din acest an a Bienalei este dedicată unei aniversări cu profundă rezonanță nu numai pentru arhitectură și profesioniștii acesteia, ci și pentru cultura și istoria națională: „100 de ani de Arhitectură în România”.

Ediția din acest an aproape dublează numărul de secțiuni, față de ediția anterioară, pentru a cuprinde mai bine complexitatea manifestărilor și a expresiilor contemporane ale arhitecturii, introduce generația arhitecților tineri în competiția națională și se desfășoară, concomitent, în mai multe orașe în strânsă legătură cu evoluția fenomenului arhitectural: București, Constanța, Brăila, Iași, Târgu-Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea. Ediția 2018 multiplică evenimentele ce însoțesc secțiunile Expoziției-Concurs prin conferințe, dezbateri, expoziții și lansări de carte.

Calendarul Bienalei:

  • 22 mai 2018: Lansarea BNA 2018
  • 1 iunie 2018 – 10 iulie 2018: Predare online proiecte
  • 26 iulie 2018: Comunicarea proiectelor selectate
  • 5-17 septembrie 2018: Predare materiale tipărite – toate secțiunile
  • 18 septembrie – 1 octombrie 2018: Jurizare
  • 1-31 octombrie: Expoziție concurs și evenimente BNA 2018

Mai multe informații sunt disponibile la https://www.uar-bna.ro.

Vă invităm să participați!

Când?

Mai 22 (Marți) - Decembrie 1 (Sâmbătă)

Unde?

Centrul de Cultură Arhitecturală

Str. Jean Louis Calderon nr. 48, sector 2, București,

Organizator

Uniunea Arhitecților din Româniawww.uniuneaarhitectilor.ro

Event Reviews

There are no reviews for this event

X
X